Afscheidsmusicals

Rep en Roer afscheidsmusicals

Afscheidsmusicals

De afscheidsmusical voor groep 8 is op diverse basisscholen ieder jaar een vaste traditie. De leerlingen die groep 8 verlaten bereiden een musical voor die ze vervolgens met veel plezier uitvoeren. Rep en Roer maakt leuke en leerzame afscheidsmusicals met pakkende thema’s als discriminatie, pesten, populariteit en religie.

De afscheidsmusicals zijn er als leuke afsluiting van 8 jaar basischool. De afscheidsmusical is een leuke herinnering die leerlingen overhouden aan deze tijd op de basisschool.

Afscheidsmusicals “Ren voor de Robot” & “De Lachfactor”

Rep en roer maakt al jaren de leukste afscheidsmusicals. In de afscheidsmusical Ren voor de Robot kunnen bewoners van hun dorp een eigen robot bestellen. De robot neemt al hun werk uit handen zodat iedereen kan doen waar hij of zij zin in heeft. Dit avontuur krijgt een rare wending als de draden worden doorgeknipt door bewoners die niet blij zijn met de robot revolutie in hun dorp. “De Lachfactor” is een van de afscheidsmusicals waarin iedereen zijn uiterste best doet om iets voor elkaar te krijgen. De steenrijke vader van een meisje gaat namelijk op zoek gaat naar iemand die zijn dochter weer kan laten lachen. Ondanks dat miljonairsdochter Lola alles heeft wat haar hartje begeert, kan ze maar niet lachen. Lichtreclame Nijmegen | Oogbescherming | Gitaarles Vlaardingen, Schiedam

“Bende in Bababalonie” & “Duff & Cool”

De afscheidsmusicals “Bende in Bababalonie” en “Duff & Cool” gaan over bekende thema’s als pesten, buitenbeentjes en populariteit. Het zijn leerzame en fantasierijke afscheidsmusicals met leuke liedjes. De musical Bende in Bababalonie gaat over stotteren en speelt zich af tijdens het afscheid van de leerlingen van groep 8. Leerling Tim krijgt te maken met pesterijen van een groepje klasgenoten. De klasgenoten leren op bijzondere wijze een lesje en komen erachter dat Tim over een groot zangtalent beschikt. De afscheidsmusical Duff & Cool staat in het teken van pesten en speelt zich af op een kippenboerderij. De hoofdpersoon is een buitenbeentje, die Duff heet. Hij heeft zijn uiterlijk niet meezitten, maar na een metamorfose van een vegetarische vos die “Cool” heet,veranderd Duff in een razend populair figuur. Hoe dit avontuur afloopt kun je zien in deze spannende afscheidsmusical over buitenbeentjes en populair zijn op de basisschool. Pictogrammen ISO 7010 | Muziekles in uw buurt | speelpiano.nl | Live Achtergrondmuziek | Live achtergrondmuziek met piano en zang

 

“Paniek in de snoep fabriek” & “Het land van niks”

Paniek in de snoep fabriek en het land van niks gaan over een plek waar er een plotselinge positieve wending plaats vind.
Paniek in de snoep fabriek gaat over Lolly suikerspin en haar buurman die verliefd worden en samen beginnen ze groen snoep te maken.Waarmee je na het eten alles kan.
maar na het uitbrengen er van gebeuren er vreemden dingen…
De afscheidsmusical Het land van Niks is een musical die gaat over een land waar niks mag.
niet dansen, niet zingen , niet schreeuwen en zelfs niet lachen.
Ze willen “Het Land van Niks veranderen” in “Het Land van Wel Iets”. Als de mensen in “Het Land van Niks” ineens beginnen met allemaal leuke activiteiten zien ze dat deze verandering een positief effect heeft op de hele bevolking.

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.